Microsoft 365

Microsoft 365 erbjuder en mängd olika verktyg och funktioner för att underlätta arbetet i vardagen. Ni prenumererar helt enkelt på de licenser ni behöver. Vi guidar er så att ni kan välja rätt typer av licenser för just er och lär er att nyttja alla de funktioner som ingår.

Få ut mesta möjliga av Microsofts molntjänster

Idag använder de flesta företag Microsoft 365 men det är få som nyttjar mer än en liten del av alla verktyg som ingår. Vi hjälper dig gärna att ta till vara på de lösningar som finns för att ni ska få ut mesta möjliga i ert arbete. Förutom att du kan hitta det mest kostnadseffektiva upplägget får du också tillgång till mängder av olika verktyg och program som kan bidra till ett effektivare och enklare arbetssätt.
Många av de verktyg och program ni kan tänkas behöva i vardagen ingår i Microsofts 365. Ni har bland annat tillgång till flexibla verktyg för samarbete mellan team, hantering av dokument och filer, stöd för olika enheter och plattformar. Paketet inkluderar också inbyggd säkerhet för att ta kontroll över ert företags data.

 

Support i Office 365

Vi är partner till Microsoft och hjälper er med Office 365 och Microsoft 365. Som återförsäljare säljer vi licenserna och erbjuder installation, konfigurering och löpande användarhantering – allt från återställning av lösenord till felsökningar. Vi ger naturligtvis all typ av support och hjälper till vid problem era användare kan stöta på.

Microsoft 365 är utformat för att du ska få mer gjort med hjälp av innovativa Office-appar, intelligenta molntjänster och säkerhet i världsklass.