Serverhosting

Vi jobbar med ett antal olika leverantörer av hostade server-lösningar, både nationellt och internationellt. Det ger oss stor flexibilitet att hitta rätt server-lösning för just dig.

Flexibel serverhosting

Vi jobbar med ett antal olika leverantörer av hostade server-lösningar, både nationellt och internationellt. Det ger oss stor flexibilitet att hitta rätt server-lösning för just dig. Kanske behöver ni kombinera externa molntjänster, serverhosting och lokala server-lösningar för att få en kostnadseffektiv lösning som passar er bäst.

Egen server eller delad server

Hos oss kan du hyra en eller flera virtuella servrar. Kanske har du behov av en egen server som är dedikerad till er. Den delar du inte med någon annan. Då har du full kontroll över server-miljön och val av operativsystem och hårdvara till exempel. Oavsett i vilken utsträckning du hyr serverkapacitet kan du vara trygg i att det driftas i en modern serverhall med övervakning dygnet runt. Det innebär samtidigt en ökad flexibilitet och möjlighet att anpassa serverkapaciteten och justera antalet servrar vid behov men även redundans på all hårdvara, el och internet-access bland annat.

Tips när du väljer server-lösning

Det blir nästan alltid billigare att köpa en server själv än att hyra, men det krävs att lösningen och kapaciteten är anpassad för verksamheten för att det ska bli långsiktigt hållbart.

Vi tar gärna fram en lösning som passar just er – låt oss sitta ned tillsammans och se över era behov.