Vilka är vi?

Du kan kalla oss din IT-avdelning. 
Vi är din IT-support i vardagen och vi har fokus på en hög närvaro hos våra kunder. 

En IT-support att lita på

Vi jobbar förebyggande och träffar dig regelbundet (fysiskt eller digitalt) även om din IT tycks fungera. På det viset ser vi till att förebygga och åtgärda potentiella problem innan du märker att det behövs.
Du ska helt enkelt uppleva att ”det bara funkar”. Oavsett om det handlar om dina datorer, surfplattor, skrivare, nätverket, systemen eller servrarna. Det är vårt mål.

Våra konsulter har många års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer med IT-drift och IT-support. Tack vare vår erfarenhet har vi kunnat ta fram ett arbetssätt och en metodik som vi vet fungerar. För oss är det också viktigt att du upplever oss som enkla att samarbeta med.
Ingen kund är den andra lik, men vi har lärt oss en hel del genom åren om vad som krävs och förväntas för att samarbetet ska fungera på bästa sätt.

Komplett dokumentation gör oss unika

Anlitar du oss så kan du även vara säker på att vi dokumenterar allt så noggrant det bara går. Det gör oss faktiskt unika. Vi tycker att det är självklart att vilken tekniker som helst ska kunna hjälpa just dig för att du ska få snabb hjälp när det behövs. Och det fungerar tack vare vår tydliga dokumentation och checklista. Du som kund äger dokumentationen över er egen IT-miljö, vilket gör att du inte blir bunden till oss, utan att du kan byta IT-leverantör när du vill. Fast vi kommer så klart att göra vårt bästa för att du aldrig ska vilja byta. Vi vill ha nöjda kunder som jobbar med oss för att de vill – inte för att de måste.

Ett enkelt val

Flexibelt och okomplicerat

Vi är en enkel samarbetspartner som inte tror på krångliga avtal med långa bindningstider eller otydlig prissättning.
Allt bygger på att du som kund är nöjd och att vi gör vårt jobb, annars ska ni ha möjlighet att byta leverantör när ni vill.

Ett samtal bort

Ni har er personliga och lokala tekniker som känner till just ert företag och aldrig är mer än ett samtal bort.

Inga telefonväxlar eller mellanhänder när du behöver hjälp.

Nöjd kund garanti

Och vet du, om du inte är nöjd med oss så får du som företagskund pengarna tillbaka genom vår nöjd kund-garanti. Vi vill säkerställa att våra kunder alltid är nöjda och vi känner oss trygga i att vi kan leverera det du förväntar dig.

Vill du jobba hos oss?

Vi söker alltid duktiga och erfarna IT-tekniker som vill vara med och göra våra kunder ännu mer skitnöjda. Tror du att du skulle passa in och trivas hos oss?

Då ser vi fram emot att höra ifrån dig – skicka gärna ett meddelande genom kontaktformuläret.